Velkommen til
Ems:shape

Skræddersyet personlig EMS træning
Powered by XBODY

Åbn dit studio med xbody

Studios åbnet med XBody har haft stor succes i hele verden. Takket være vores avancerede EMS træningsudstyr af høj kvalitet og uovertruffen virksomhedssupport (gennemprøvede forretningsmodeller, testet bedste praksis, omfattende knowhow og klar-til-brug marketingmaterialer) til vores studio partnere, vil du have alle de nødvendige værktøjer ved hånden.

Lær, hvordan du kan åbne dit eget XBody EMS studio og slut dig til de 5000+ verdensomspændende succes historier rundt om i verden!

AFTAL EN GRATIS KONSULTATION MED VORES TEAM FORTÆL OS VENLIGST HVILKE KOMMENDE DATOER OG TIDER VIL VIRKE BEDST FOR DIG, SÅ TAGER VI KONTAKT MEGET SNART FOR AT PLANLÆGGE ET OPKALD OG MØDE

FORDELE VED EMS

I årenes løb har EMS træning bevist sine mange fordele for de hundredtusindvis af kunder, der træner med XBody rundt om i verden hver uge. Fra skønhedsdronninger til professionelle atleter begynder flere og flere at opleve fordelene.

Træningerne er korte, sjove og effektive. En 90-minutters traditionel træning kan klares på blot 20 minutters EMS træning. Det er ikke overraskende, at det er blevet så populært så hurtigt, og at folk der ønsker at komme i form eller se bedst muligt ud, kan spare en masse tid og kræfter på at nå deres mål.

Mere end 5000 studier verden over er blevet åbnet med XBody udstyr rundt om i verden, og efterhånden som flere mennesker nu hører om det, vokser efterspørgslen efter EMS træning af høj kvalitet eksponentielt. Vil du være den næste til at forbedre dine fitness tilbud og aktivere endnu bedre kunderesultater?

PRISVINDENDE EMS TRÆNINGSUDSTYR

XBody ændrede fuldstændig kvalitet og look & feel af EMS udstyr, og har derfor været førende på markedet lige siden. XBodys løsninger er designet fra bunden til at omdefinere, hvad EMS udstyr er. De er meget brugervenlige, intuitive at bruge, de ser smukke ud, leverer fantastiske resultater for kunderne og hjælper studieejere med at administrere og udvikle deres forretning.

Siden XBody blev grundlagt, har deres anmelderroste udstyr vundet adskillige priser over hele verden, og det blev tildelt "Bedste innovative produkt" blandt andre innovation, fitness, design og forretningsrelaterede præstationer.

XBody har altid fokuseret på at levere en pålidelig, sikker og højkvalitets oplevelse til sine partnere og kunder, og det er grunden til, at dets fremstillingsprocesser har opnået godkendelser til at opfylde ISO 9001 kvalitetsstandarder og TÜV Rheinland-certificeringen.

BUSINESS KNOW-HOW & MARKETING SUPPORT

Lige siden grundlæggelsen i 2010 har XBody altid været anderledes end andre producenter. Mens andre producenter udelukkende så deres rolle som at sælge et produkt, så vi vores rolle som at hjælpe vores partnere med at få succes. Derfor leverer vi ikke bare et træningsapparat, men tilbyder også business knowhow, marketing support og et personligt forhold til alle vores partnere.

Gennem årene har vi udviklet best practise, marketingmaterialer, billeder og videoer, der er klar til brug, plantegninger, studie designskabeloner og gennemprøvede forretningsmodeller for at hjælpe studierne med at nå deres fulde potentiale og lykkes med deres mål. Vi deler al denne viden med vores partnere, helt gratis.

ÅBN DIT EMS STUDIO MED XBODY

Opstart af et succesfuldt EMS studio starter med at vælge den rigtige partner, som du kan regne med i de kommende år. XBody leverer meget avanceret, prisvindende EMS udstyr, designet til at få en virksomhed af enhver størrelse til at lykkes, samtidig med at du får den ultimative frihed til at vælge den rigtige forretningsmodel og træningsmetode, der fungerer for dig.

Vi sælger ikke kun udstyr, vi bekymrer os om din succes. I årenes løb har vi udviklet en omfattende mængde af forretningskendskab, bedste praksis, klar til brug markedsføringsmateriale, billeder, videoer, studie gulvplaner og studiedesign skabeloner, som vi gerne deler med dig gratis.

Slut dig til XBody-familien og nyd fordelene ved at være en del af det vindende team!

Kontakt os